Sunday, July 21, 2013

Prima calatorie si cea mai misto


Trebuie sa recunosc – cititoare fidea a lu’ domnu’ si anume Chinezu, am citit ca de obicei si postarea http://chinezu.eu/2013/07/15/caut-colegacoleg-de-blog-pentru-chinezu-eu/. Cred ca era in timp ce impingeam caruciorul cu fi-mea la bord prin parc, rugandu-ma la doamne doamne si la alte puteri sa adoarmaaaa. Toate bune si frumoase sau ma rog, cu aventuri, ca de obicei…pana ma trezesc peste cateva zile ca ma gandeam la postarea cu pricina. Mai sa fie ce sa fie. Ca doar stabilisem cu mine ca da e misto jobu’, ca poate daca eram bloggerita ma bagam si eu, ca una alta, ca de ce nu mi-am miscat pardon degetele sa scriu pe blogul inceput acu’ o eternitate…si ca asta e.

Stabilisem io da' ete ca tot la asta ma gandeam. Mai trec cateva zile mai un scutec un parc o poezie…vad ca baga dom’ Chinezu later editul cu pricina. Asa, ca sa nu ma lase sa dorm, ca s-o fi vorbit cu fi-mea … Asta ieri.

Si ca sa vedeti cum lucreaza cineva  sus sau eu stiu unde…fiind io inscrisa pe un grup de mami mami pe fb, acolo se fac eforturi masive pentru a ajuta un baietel foarte bolnav (www.danielpirvu.ro na ca nu m-am putut abtine). Asa, si ca sa se mai stranga bani se liciteaza obiecte – ce sa pun ce sa pun…zic ia sa bag un unt de corp bio d-al meu ca mai am unu gata facut. Stiti vorba aia ai grija ce-ti doresti… a plouat cu cereri si sunt in ma rog intelegeti voi dar!! DAR! Ma voi mobiliza caci cauza e nobila!  Nu-s chiar rau pe langa subiect ca de fapt cererile astea m-au facut sa dau cu capu' de blog si sa sterg prafu’.

Si-am zis atunci cu tupeu – ia hai sa! Ca doar mai rau decat sa rada cateva ceasuri de mine si sa ma dea fin de pereti ce se poate intampla?Si da-i si scrie.

Calatoria mea, legendara as spune, caci e poveste veche si mereu noua, este in plina desfasurare si a inceput odata cu aparitia domnisoarei si anume fi-mea. Am invatat ca nu stiam nimic, m-a invatat sa am rabdare infinita si de necrezut, m-a invatat sa nu mai stau suparata pe oameni, sa zambesc deees chiar daca in secunda de dinainte imi venea sa crap ceva pereti sau capete.

M-a invatat porcusorul cel mic sa nu ma mai grabesc atat de tare – sa ma uit la gandaceii rosii din parc pe care nu ii mai vazusem de cand eram mica…sa nu ma mai reped in oameni ci sa gandesc un pic inainte, sa cant fara jene in gura mare in masina ca sa o amuz…atatea lucruri ca acum ca le insir ma gandesc cum o fi reusit botul asta de om sa faca atatea, ca abia are un an. The best is yet to come, vorba poetului. Recomand aceasta calatorie cel putin de 2 ori in viata :)

Ei si pe langa toate astea…din motive mamiciste (cine stie cunoaste sau ii pica fisa) tot fi-mea asta m-a invatat si sa beau bere fara alcool si bere cu fructe cu % mica mica de alcool -  radeti radeti dar din dusmanul lor si fana a berilor negre, chichlimbaroase, albe, nefiltrate…am ajuns de beau bere fructifera si saraca in alcool. Bune si astea, decat nimic! Si vorba aia, mai responsabil de atat nu am cum sa le consum…

Vorba e: tari cele 2 reclame a celor de la Heineken, printre putinele reclame care chiar spun ceva misto. Bravo lor.

Eu daca as fi in locul vostru (cica ma adresez bloggerilor da’ care ca nu a auzit nici nimeni de mine, haha) as participa la campania https://iframe3-ro.heineken.com/resources/voyage.2013/pdf/Regulament_Calatori_Legendari_din_Social_Media.pdf astora ca pare misto si nu-i de pierdut ci numai de castigat.


Si sa va fie bine ca n-are de ce sa fie rau!

 

No comments:

Post a Comment